Foredrag

af Majbritt Augustinus

Jeg holder skræddersyet foredrag om ‘Stille ADHD’ og om ‘Selektiv mutisme’. Målgruppen er alt fra skoleelever til læger og fagfolk inden for psykiatrien.

Majbritt Augustinus

Foredrag om Stille ADHD

Mine foredrag om Stille ADHD (ADD) vil omhandle fortællinger fra børn og unge med stille ADHD, deres forældre og andre pårørende.  Jeg vil blandt andet komme ind på; hvordan stille ADHD kommer til udtryk, hvorfor stille ADHD er svær at opdage, og hvilken udvikling der sker, når de unge får viden om, at de har diagnosen. Foredraget vil også sætte fokus på, hvordan stille ADHD påvirker de unges identitet, selvopfattelse og det sociale liv. 
Læs evt. min bog Stille ADHD.

Foredrag om selektiv mutisme

Mine foredrag om selektiv mutisme vil tage udgangspunkt i fortællinger fra børn og unge med selektiv mutisme, deres forældre og andre pårørende. Derudover vil jeg også trække på eksisterende forskning på området. Jeg vil blandt andet komme ind på: hvordan selektiv mutisme kommer til udtryk, hvorfor selektiv mutisme bliver misforstået, og hvordan vi kan blive bedre til at opdage angsten i de tidlige barneår. Derudover vil foredraget også omhandle, hvad der sker, når børnene overvinder deres angst.
Læs mere om min bog Tavse børn som er udgangspunkt for foredraget.
Læs evt. min bog Tavse Børn.