Stille ADHD

af Majbritt Augustinus

Stille ADHD Udgivet: 14. januar 2019
Sprog: Dansk
Sider: 204 sider
Indbinding: Bog, hæftet
Forlag: Dansk psykologisk forlag
ISBN: 9788771585445

KØB BOGEN
LÆS UDDRAG

Om Stille ADHD

ADHD er den hyppigste psykiatriske diagnose blandt børn og unge i Danmark. Alligevel har mange en begrænset forståelse af de forskellige varianter af ADHD. Vi forstår som regel børn med ADHD som hyperaktive børn, der fræser rundt, men sådan er det ikke altid. Uroen kan også være indadvendt og dermed svær at opdage.

Børn og unge med stille ADHD gør ikke meget opmærksom på sig selv, men gemmer sig i skolen på bagerste række med bøgerne fremme. De er ikke udadreagerende, men forsvinder i deres egne tanker. Selvom man ikke umiddelbart kan spotte det, er et barn med stille ADHD i konstant uro. Det lever med et tankemylder og en indre uro, der gør det svært for dem at koncentrere sig. Dets opmærksomhed er forstyrret.

Stille ADHD præsenterer viden om ADD, symptomer, årsager og om udfordringer og positiv sider ved ADD. Derudover vil man i bogen møde en række unge og voksne, der fortæller om deres liv med ADD.

Bogen er skrevet til unge og voksne med ADD, deres forældre og andre tæt på. Bogen kan også bruges af lærere, pædagoger og fagfolk, der møder mennesker med ADD.